Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

28. juni 2023

Miljøterapi for barn og unge på Østbytunet

På Østbytunet får barn og unge i barneskolealder endelig den støtten og oppfølgingen de trenger for å utvikle seg, og oppleve mestring. For de barna som kommer hit, har alt på en måte gått på tverke.
28. juni 2023

Trøst i hver maske - trygghet med strikka Lommevenner

Legevakta i Steinkjer har fått over 100 strikka Lommevenner de kan gi barna som kommer til legevakten eller i ambulansen.
11. april 2023

Rasering av pårørendetilbud

Vi fikk et sjokkerende avslag på søknad om tilskudd til drift av våre veiledningssentre for pårørende til rusmiddelavhengige og/eller psykisk syke. Konsekvensen kan bli kraftige kutt i det viktige tilbudet. 
15. desember 2022

Ny forskning på lipødem, hjertesykdom og barneleddgikt

Kan kostholdsendring hjelpe kvinner med lipødem? Hvordan kan hjertesykdom hos kvinner best forebygges? Det er blant spørsmålene forskere nå skal besvare med midler fra våre fond.
23. juni 2022

Gården som er til for andre

I Østfold ligger det en perle av et lite mikrosamfunn. Hjørgunn gård har akkurat det mennesker i alle aldre trenger for å føle mestring og trygghet i hverdagen.
27. mai 2022

Få mensen ut av skammekroken

– Fortsatt i 2022 gjemmer jenter bindet eller tampongen inne i jakkeermet når de skal på do. Man skulle jo tro at vi hadde kommet lenger. Vi voksne har et ansvar for å hverdagslig-gjøre mensen, og få temaet ut av «kvinneklubben».