Hopp til hovedinnhold

Fredrikkes dag og Fredrikkeprisen 2024

Velkommen til Fredrikkes dag og utdeling av Fredrikkeprisen 2024.

Det er med stor glede vi inviterer deg til å delta på Fredrikkes dag - en inspirerende dag dedikert til å belyse og fremme eldre kvinners helse og livskvalitet. Arrangementet vil finne sted på Kimen kulturhus i Stjørdal lørdag 1. juni.

Som en del av vår tradisjon vil vi også dele ut den ærefulle Fredrikkeprisen - Norske Kvinners Sanitetsforenings hederspris. Prisen deles ut årlig til en person, forening eller gruppe som på en fremragende måte tar opp og synliggjør saker innenfor N.K.S.’ arbeidsområder. Fredrikkeprisen består av 100.000 kroner, en statuett og et diplom.

Fredrikkeprisvinneren 2023 Lise Klaveness

 

I tillegg til faglig innhold og prisutdeling vil det være enkel servering og underholdning. Dørene åpner kl.10.00 og dagen avsluttes kl.15:00. Inngangsbilletten koster 650 kroner.

Arrangementet er nasjonalt, så hit er alle velkomne – fra sør til nord og øst til vest. Har du ikke anledning til å delta fysisk, vil arrangementet også bli streamet til en pris av 250 kroner.

Ikke gå glipp av denne fine anledningen til både faglig og sosialt påfyll.

Det kan fort bli fullt hus, så ikke vent for lenge med å melde deg på.

Fredag 31. mai vil det også bli en uformell samling på kvelden, med litt "krydder" i Fredrikkes ånd. Mer informasjon om fredagsarrangementet kommer senere.

Siste frist for påmelding er 19. mai. 

Meld deg på her

Praktisk informasjon

10.00 - 11:15

  • Åpningsnummer v/Siri Bones og John Oddstein Aune
  • Åpningstale v/organisasjonsleder Marit Bjørnstad
  • "Det knirker når jeg går" - eldre kvinners helse v/ spesialrådgiver kvinnehelse N.K.S. Elisabeth T. Swärd
  • Ja til livet - uansett alder! v/ seniorrådgiver eldre N.K.S. Anne-Bente Stigen Berg

11:15 - 11:30 Pause

11:30 - 13:00

  • Diagnose: Kvinne. Hvordan kvinnehelse havnet i medisinens blindsone v/ seniorrådgiver kvinnehelse N.K.S. Liv Bjørnhaug Johansen
  • En bruksanvisning til Gleden - gleden ved å bli eldre v/"Happiator" Arnt Sæther

13:00 - 14:00 Lunsj

14:00 - 15:00

  • Minikonsert med Opera Trøndelag v/ Lars Eggen, Are Hembre & Eva Fosnæs
  • Utdeling av Fredrikkeprisen 2024


NB! Med forbehold om endringer i programmet.

 

KIMEN KULTURHUS ligger midt i Stjørdal sentrum kun få minutters gange fra hotellet. Trykk her for mer informasjon om hvordan du kommer deg dit.

 

PARKERING: Kimen kulturhus har stor parkeringskjeller for bil (gratis) samt muligheter for parkering utendørs (gratis de tre første timene). Trykk her for mer informasjon.

 

OVERNATTING: Ved behov for overnatting kan dette bestilles på Quality Airport Hotel Værnes. Hotellet ligger 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim sentrum, med gode buss- og togforbindelser.