Hopp til hovedinnhold

Verving og medlemspleie

Her finnes informasjon om verving av nye medlemmer og hvordan vi kan sikre god medlemspleie. 

Verving

Under finner du en presentasjon om medlemsrekruttering som du kan bruke når de snakker med nye og potensielle medlemmer lokalt.

Ønsker dere på sette fokus på verving av yngre medlemmer? bruk gjerne dette bildet som et banner eller et innlegg på Facebook eller Instagram

Forslag til tekst

Er du under 30 år og brenner for kvinnehelse? Hos oss koster medlemskap kun 250 kr i året for deg under 30! I 2023 vet vi fortsatt alt for lite om kvinners helse. Bli medlem i Norges største kvinneorganisasjon og bli med i kampen for likeverdige helsetjenester. Sammen er vi sterke - https://sanitetskvinnene.no/bli-medlem

Kanskje kan det være en god ide å ha en periode som f.eks. to uker, og friste med noen premier som deles ut til en eller flere av de som har meldt seg. Ikke glem å bruke den ordinære innmeldingslenken slik at de nye kan velge dere som forening: https://sanitetskvinnene.no/bli-medlem. Det finnes mange kreative måter å rekruttere flere medlemmer, men det viktigste er at det er tilpasset til din forening. Fortsett med det gode arbeidet, vi heier på dere!  

For å gjøre det lettere for dere med en vervekampanje, har vi laget en annonse som kan brukes i lokalavisen. Den kan også brukes som flyer eller plakat.

Last ned de 6 rådene for en enkel vervekampanje som dere kan bruker for å lage en vervekonkurranse.

Ark med 10 gode grunner til å bli medlem: Arket kan printes ut på vanlig A4-ark og deles ut eller brukes som argumenter for å verve.

Bli medlem nå - betal i januar 

Her finner du all informasjon du trenger for å gjennomføre vervekampanjen på best mulig måte.

Medlemspleie

God medlemspleie er viktig for å bygge tillit, tilhørighet og lojalitet til organisasjonen.  Det er viktig å sette fokus på god oppfølging av medlemmene. Les gjerne vår veileder for gode råd og tips.

Minst en gang per år, er det lurt å informere medlemmene i foreningen om arbeidet. Se hvordan Porsgrunn sanitetsforening gjør dette som julehilsen.

Medlemsservice sender ut medlemslister fire ganger i året. I tillegg kan du be om lister når foreningen har behov for det. Her kan du laste ned en veileder for bruk av medlemslistene i excel.