Webinar: hvordan snakke med barn om kriser?

Det er nesten umulig å skjerme barn fra skremmende nyheter. Vi vil gjerne spare barna våre for de vondeste tingene, spesielt det vi blir skremt av selv. Men forskere insisterer på åpenhet. For det verste som skjer i verden har en tendens til å nå barna våre uansett.

Psykolog og skribent i Aftenposten Line Marie Warholm og programleder Jannecke Weeden skal delta i webinaret, og ordstyrer for kvelden blir vår egen generalsekretær i Sanitetskvinnene, Grete Herlofson. De skal være med å diskutere hvordan vi kan snakke med barn og ungdom om dette temaet, og Line Marie Warholm skal gi oss tips til hvordan vi kan hjelpe barna våre og ta imot nye barn i nabolaget 

Foredraget vil handle om hvordan som mor/bestemor/familie kan snakke med barna/ungdommen når det er kriser og for å unngå at barna føler seg utrygge.  Videre vil foredragsholder snakke om hvordan man kan ta imot nye barn i nærmiljøet/skolen. Formålet med foredraget vil også være å informere og hjelpe om dette temaet som er veldig aktuelt.

Vi inviterer deg til å stille spørsmål underveis. Bruk gjerne kommentarfeltet i direktesendingen.

PRAKTISK INFORMASJON:

Arrangementet foregår kun digitalt fra Litteraturhuset i Oslo.

For å bli med på webinaret, trykker du på «skal» eller «interessert» her og du vil få en påminnelse på Facebook. Du kan også gå inn på Norske Kvinners Sanitetsforening sin Facebook-side. Her dukker webinaret opp når sendingen starter.

Ved spørsmål ta kontakt med magalie.fievre@sanitetskvinnene.no.

 

Image
Deltagere på webinaret- hvordan snakke med barn om kriser? Line Marie Warholm, Jannecke Weeden og Grete Herlofson