Her finnes mye informasjon om vår organisasjon bl.a. våre styringsdokumenter, arrangementer og kurs, medlemsverving og pleie, samt mye annet relevant informasjon som du som tillitsvalgt vil ha nytte av i ditt arbeidet med å drive og utvikle organisasjonen. 

Her finnes nyttig informasjon for tillitsvalgte i lokalforeningene: organisasjonshåndbok, priser og utmerkelser, medlemspleie og verving, ulike planer, maler, skjemaer, i tillegg til mange andre nyttige verktøy.

Her finner du informasjon om økonomi, regnskap, MVA kompensasjon, verving og medlemspleie, hvordan søke midler, grasrotandel og mye mer. 

Her finnes bilder, filmer, generell powerpoint-presentasjon om N.K.S. og annet materiell til bruk i foreningenes profileringsarbeid, samt informasjon om bruk av sosiale medier.

 

Årlig arrangerer Sanitetskvinnene flere arrangementer og kurs, nasjonalt og regionalt. På disse sidene kan du finne informasjon om tidligere og framtidige arrangementer og kurs, alt fra landsmøte og Fredrikkeprisen til kurs i hvordan arrangere årsmøte i lokalforeningene. På grunn av Covid-19 har vi i hovedsak foreløpig kun e-læringskurs og webinarer. 

Her finnes informasjon og råd knyttet til offentlige anskaffelser, forvaltning og salg av fast eiendom, samt drift av virksomhet.

Her finner du tidligere utgaver av det interne nyhetsbrevet Nytt og nyttig.