Hopp til hovedinnhold

For bedrifter

Norske Kvinners Sanitetsforening er Norges største kvinneorganisasjon med 44 000 medlemmer. Vår visjon er å være i front for kvinners helse og trygge liv for alle. 

Vi samarbeider aktivt med bedrifter for å skape verdier og nå felles mål. Vi jobber også med flere av FNs bærekraftsmål.

Aktuelt

Kvinnedagen med Oda

Oda leverer på kvinnehelse

I dagene fram til Kvinnedagen gir Oda overskuddet fra blomstersalget sitt til Norske Kvinners Sanitetsforening.

Fastelavnsaksjonene En bukett med mening til morsdagen

Sanitetskvinnene og kvinnehelse ble en hjertesak for Vita-kjeden

Sanitetskvinnene og Roche signerer samarbeidsavtale om kvinnehelse

Nytt og spennende langsiktig samarbeid om kvinnehelse med Roche

Sanitetskvinnene ved Malin Stensønes holder frokostseminar for næringslivet

Det handler om synliggjøring og ikke sykeliggjøring

Næringslivet og kvinnehelse

Et mer inkluderende arbeidsliv for kvinner i alle livsfaser

Velg samarbeidsformen som passer din bedrift

Strategisk partner

Sammen med næringslivet får vi gjort mer for kvinnehelse og trygge lokalsamfunn. Vi ønsker at samarbeidet skal være berikende for begge parter. Ved å jobbe langsiktig om samfunnsansvar kan vi planlegge og gjennomføre mål som vi setter sammen. 
Les mer

Prosjektpartner

Prosjektpartnerskapet med oss vil hjelpe bedriften i arbeidet med å nå sine bærekraftsmål, vise til større sosialt ansvar, styrke merkevaren og synligjøre bedriften i lokalt miljø.
Les mer

Støttespiller

Bidrag fra bedrifter forsterker vårt arbeid. Om du vil støtte prosjekter vi jobber med finner vi det som passer bedriften best. Kanskje din bedrift vil støtte et forskningsløp på kvinnehelse eller vårt beredskapsarbeid lokalt i kriser? Med dere på laget kan vi bidra der det trengs mest.
Les mer

Gi en gave

Din bedrift eller organisasjon kan gi en engangsstøtte til jul, 8. mars eller fastelavn. Bedriften kan også støtte et spesifikk forskningssløp eller en aktivitet med et engangsbeløp.
Les mer

Kvinnehelse

71
prosjekter

Det skal ikke gjøre vondt å være kvinne

Som Norges største kvinneorganisasjon og den fremste enkeltbidragsyteren til forskning på kvinners helse og livsvilkår i Norge vet vi hvor det må tettes kunnskapshull. Støtt vårt arbeid for kvinnehelse og finansiering av kvinneforskning.

Pengene som samles inn går til aktiviteter som fremmer kvinnehelse og forskning. Dette er gaven som går til alle mødre, søstre og døtre.

71 forskningsprosjekter har fått støtte de siste ti årene, 32 er fullført og 39 pågår fortsatt. Det er flest prosjekter innen seksuell og reproduktiv helse (31 %), barn og unge (17 %), muskel- og skjelettlidelser (15 %), psykisk helse (15 %) og kreft som rammer kvinner (13 %). De fleste er doktorgradsprosjekter, men det er også en del postdoktor- og seniorforskerprosjekter.

437
publikasjoner

Forskningsmiljøene har deltatt i mange aktiviteter for å spre kunnskap om sine forskningsresultater. I fire av ti prosjekter har stipendiatene eller hovedveilederne deltatt i eksterne ekspertpanel eller formelle arbeidsgrupper, fire av ti har også vært med på å utvikle eller revidere behandlingsveiledere eller retningslinjer. En av ti har sittet i et offentlig utvalg, for eksempel NOU. Til nå har det kommet 437 publikasjoner totalt fra prosjektene.

Omsorgsberedskap

4 000
frivillige

Trygge lokalsamfunn

Ved større leteaksjoner, ulykker, pandemier eller kriser, kan ikke det offentlige løse alle oppgaver alene. Våre 4000 frivillige bistår kommuner og nødetater, og er til hjelp for rammede og evakuerte. Vi har et bakkemannskap som består av trygge, voksne frivillige med kunnskap om sitt lokalsamfunn.  

Som frivillig hos oss bidrar du til å skape et trygt lokalsamfunn ved å stille opp når det skjer kriser eller ulykker i ditt nærmiljø. Beredskap handler om å være forberedt.

150
kommuner

Frivilligheten er et viktig supplement til det offentlige i en krise. Vi har i dag samarbeid med 150 kommuner. Våre frivillige er organisert i Omsorgsberedskapsgrupper og kan bestå av alt fra 6 til 90 medlemmer. Vi jobber også forebyggende gjennom aktiviteter som førstehjelp, egenberedskap, brannsikkerhet og lignende.

Når du velger å samarbeide med Sanitetskvinnene blir du med oss i kampen for å bedre kvinners helse og gi tryggere lokalsamfunn over hele Norge. Sammen kan vi utgjøre en stor forskjell.

 

Ta kontakt

Ta kontakt med Christina Johnsen på telefon 917 20 230