Juridisk rådgiver

Juridisk rådgiver

Vi søker deg som har erfaring med anbud og eiendoms/selskapsrett, og er interessert i organisasjonsutvikling. Du har jobbet noen år - gjerne i eller med ideell sektor.

Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.) er med 41.500 medlemmer Norges største kvinneorganisasjon. Vi ønsker å bidra til et trygt og inkluderende samfunn gjennom frivillig innsats på helse- og sosialområdet, med særlig fokus på kvinner og barn. N.K.S. er en landsdekkende organisasjon med sterk forankring i lokalmiljøet gjennom rundt 650 lokalforeninger og er livssynsnøytralt og partipolitisk uavhengig. Sekretariatet har rundt 30 ansatte. Vi er inne i en spennende fase med vekst og utvikling i hele organisasjonen.

Er du en organisasjonsinteressert jurist med engasjement for ideell sektor?

Sekretariatet i N.K.S. oppretter ny stilling som juridisk rådgiver i avdelingen «Ideell virksomhet, forskning og utvikling». Avdelingen er i ferd med å bygge opp medlemsservice til N.K.S eid og drevne helseinstitusjoner. I den anledning søker vi en jurist/advokat som skal bistå medlemmene innenfor selskapsrett, anbud og/eller eiendomsrett. Arbeidet er i startfasen og det er store muligheter for å utforme både stillingen og medlemstilbudet i samarbeid med andre aktører.  

Vi søker deg som er interessert i organisasjonsutvikling, har jobbet noen år, kanskje i ideell sektor. Du vil også bli involvert i arbeidet med politiske høringer, og bistå sekretariatet i øvrige juridiske enkeltsaker.

Sentrale oppgaver:

- Juridisk bistand til lokalforeninger og virksomheter
- Bidra til oppbygning og utforming av sekretariatets bistand til medlemmene
- Profilering av de ideelle helsevirksomhetene
- Deltakelse i arbeids- og nettverksgrupper
- Bistand til høringer og andre juridiske spørsmål i sekretariatet

Ønsket profil og kompetanse:

- Juridisk embetseksamen
- Erfaring fra selskapsrett, anbud og/eller eiendomsforvaltning
- Evne til å jobbe strategisk og operativt
- Interesse for og/eller arbeidserfaring fra ideell sektor
- Idérik, med gjennomføringsevne
- Gode samarbeidsevner
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- Personlig egnethet vil vektlegges

Vi kan tilby:

Du blir en del av en spennende organisasjon, med en stolt historie, som er i stor utvikling. Arbeidssted i et faglig tungt og dynamisk sekretariat, med god kontakt med organisasjonen rundt om i landet. Lønn etter avtale.
Stillingen rapporterer til avdelingsleder. Noe arbeid utover ordinær arbeidstid og noe reisevirksomhet må påregnes.
Ta gjerne kontakt med Brit Olssøn, tel.: 911 92 811 eller epost: brit.olssoen@sanitetskvinnene.no, dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen. Søknadsfrist 1.septermber.