Harstad sanitetsforening rundt bålpanna og en god prat.

Siden lokalene til Harstad sanitetsforening er vanskelige i forhold til smittevernreglene, måtte de tenke nytt for å gjennomføre Språkvenn og Kløvertur!  

-    De fleste innvandrerne i språkvenn går på voksenopplæringa, og for mange kombinert med praksis. Men i sommerferien ble det stille for mange. Da inviterte vi dem med på Kløvertur, som vi har hatt hver mandag i hele sommer og flere har kommet, og dermed blitt bedre kjent med flere sanitetsdamer, sier Berit Lillefjære Andersen i Harstad sanitetsforening.

Møter utendørs
 Noen som ikke går på voksenopplæring er fortsatt med på Kløvertur. For å komme i gang igjen med språkvenn, kom ideen om bålpanne og utemøte i bakgården, der aktivitetssenteret har tilrettelagt et fint område. Selv om det er litt utfordringer med temperaturen, håper foreningen å ha noen flere møter ute framover. 
- Vi har sitteunderlag og pledd, og vanligvis har vi hatt møter annenhver uke. Vi håper at flere kommer på språkvenn, og så regner vi med å kunne låne lokalet på aktivitetssenteret etter hvert mens vi venter på at ting vil normalisere seg så vi kan bruke egne lokaler, forteller Lillefjære Andersen.