To sanitetskvinner selger fastelavnsris i en butikk i Fredrikstad.

– At så mange bedrifter vil være med å støtte oss er veldig hyggelig, synes jeg. Dette er en tradisjon som begynte for mange år siden, og vi har klart å bygge opp flere faste kunder over tid, sier leder Kari S. Klemsdal i Fredrikstad sanitetsforening.

Fargerikefjær vil lyse opp bedrifter og forretninger i Fredrikstad framover. Fredrikstad sanitetsforening har satt i gang salg av årets fastelavnsris ved å selge til nesten 300 bedrifter og forretninger. Dette gjelder både tradisjonelle ris og design ris til 200 kroner. 

Fredrikstad sanitetsforening setter farger på bedrifter

Medlemmene sier de synes det er morsomt å kjøre rundt og levere risene. Det er ingen tvil om at forretninger med glede ønsker å støtte sanitetskvinnes arbeid. 

–Jeg synes det er kjempehyggelig å få et fargerikt vårtegn levert til vår arbeidsplass, sier Linda Åkenes, som er billedkunstner hos Det Grunnmurede Galleri.

Fredrikstad sanitetsforening setter farger på bedrifter

 

Medlemmene i Fredrikstad sanitetsforening vil selge ris på ulike steder den 23. februar, som er felles salgsdato for hele Norge. De skal også bruke kampanjeperioden til å verve nye medlemmer. – Det går mest gjennom venner og bekjente, sier Kari.

Fredrikstad sanitetsforening startet året med å binde rekordmange fastelavnsris i god tid før fastelavnssøndag 3.mars. De håper at mange støtter opp om årets fastelavnsrisaksjon og at de klarer å selge enda flere ris enn i fjor.