Fem damer representerer styret i Fredriksvern sanitetsforening.

Vi gratulerer Fredriksvern sanitetsforening som vinnere av årets første vervekonkurranse.

Foreningen vant vervekonkurransen for februar med 15 nye medlemmer i løpet av en måned. Som premie får de besøk av strikkduoen Arne og Carlos.

– Vi er kjempestolte av å ha vunnet vervekonkurransen, sier foreningsleder Kristin Sundling.

Februar er en hektisk måned i sanitetsåret, mange foreninger er opptatt med salg av fastelavnsris.

– Vi ønsket å gjøre en skikkelig innsats for å selge fastelavnsris, og klarte å engasjere flere medlemmer til å være med å binde i år enn i fjor. Premien med Arne og Carlos var motiverende, og vi bestemte oss for å stå på. Vårt motto ble: TØR Å SPØRRE! – og det gjorde vi, fortsetter Kristin.

Fredriksvern sanitetsforening er en aktiv forening som også tar i bruk sosiale medier for å nå eksisterende og nye medlemmer.

– Lokalpressen har vært «på ballen» og gitt oss god omtale ved flere anledninger. Det bidrar til at vi blir synlige, samt at vi har god aktivitet på facebook.

Foreningene sto også ute i lokale forretninger og solgte fastelavensris i februar.

– Da benyttet vi muligheten til å verve nye medlemmer. Vi er aktive og bevisste på andre arenaer lokalt i Stavern når det gjelder å framsnakke foreningen vår og de aktivitetene vi har. Det er en positiv utvikling i foreningen vår og vi har mange tanker om aktiviteter framover, så her er det bare å bli med, avslutter Kristin Sundling, leder i Fredriksvern sanitetsforening.

Sanitetskvinnene er allerede godt i gang med vervekonkurransen for mars der foreningene kan vinne et besøk av hele Norges «Blomster-Finn», Finn Schjøll. Da er det bare en ting å gjøre: Verve nye medlemmer.