Sanitetskvinner i Opaker sanitetsforening står foran sanitetshuset sitt.

Vi gratulerer Opaker sanitetsforening som vinner av vervekonkurransen i april. I premie får de besøk av hele Norges «blomster-Finn».

Opaker sanitetsforening i Akershus har fått mange nye medlemmer i april. Med hele 50 prosent medlemsvekst i løpet av en måned er de vinneren av vervekonkurransen i april. Opaker sanitetsforening vinner besøk av hele Norges «blomster-Finn», Finn Schjøll.

Leder i Opaker sanitetsforening Eli Larsen er meget fornøyd og stolt over at de vinner vervekonkurransen.

– Vi legger vekt på at de ikke nødvendigvis trenger å være aktive medlemmer i lokalforeningen, men at de kan bli en viktig støtte til vårt arbeid, sier hun.

De presiserer også at man ikke trenger å strikke for å være med i sanitetsforeningen. Det er visst mange som tror det ifølge Eli Larsen.

Loddsalg og dør til dør-verving

Sanitetskvinnene i Opaker har solgt lodd og vervet nye medlemmer samtidig. Med loddsalg spurte de folk om de kunne tenke seg å bli medlem. I tillegg til loddsalg har noen av medlemmene også gått fra dør til dør og vervet nye medlemmer.

– Vi hadde bruktmarked i helgen og der fikk vi vervet noen nye medlemmer sier leder Eli Larsen.

– Vi skal også ha sommeravslutning hvor ikke-medlemmer også er velkommen til å være med. Da kan vi bruke anledningen til å spørre flere om bli en av oss, fortsetter hun.

Ny vervekonkurranse i mai

Sanitetskvinnene har en ny vervekonkurranse gående i mai for alle medlemmer. Verv minst to nye medlemmer og få en fin reiselader helt gratis.

Veldig mange lokalforeninger rundt om i landet har vært kjempeflinke til å verve nye medlemmer. Det vært mange ulike aktiviteter rundt om i landet. I 2017 har sanitetskvinnene fått over 2800 nye medlemmer. Norske Kvinners Sanitetsforening har som mål å bli 50 000 medlemmer i 2020 og med den innsatsen foreningene har lagt ned i år er vi på god vei.