Nes sanitetsforening poserer for bildet.

Vi gratulerer Nes sanitetsforening med fantastisk verveinnsats og hele 47 prosent vekst i februar!

Foreningen har hatt hele 47 prosent vekst i februar. I løpet av måneden har foreningen fått hele 30 nye medlemmer. Premien blir inspirasjonsforedrag med strikkeduoen Arne & Carlos.

- Jeg er stolt og imponert over innsatsen foreningen har lagt ned! Vi er opptatt av å formidle at det er behov for en sterk kvinneorganisasjon som Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.). Det er viktig at nye medlemmer ser verdien av å bidra til N.K.S. Vi legger vekt på at de ikke nødvendigvis trenger å være aktive medlemmer i lokalforeningen, sier Kirsti Jensen, leder i Nes sanitetsforening.

Hun har selv bakgrunn som sykepleier og er opptatt av forskning på kvinnehelse og det at sanitetskvinnene er en viktig forskningsaktør. Nes sanitetsforening verver nye medlemmer på den viktige rollen Sanitetskvinnene spiller på forskning på kvinnehelse.

Vervet 19 nye medlemmer alene

Et medlem av foreningen har særlig tatt rollen om medlemsvekst på alvor. Lillian har nemlig vervet mer enn 19 nye medlemmer blant sin omgangskrets i februar.

Sanitetskvinnene i Nes har solgt fastelavnsris og vervet nye medlemmer samtidig. Med salg av fastelavnsris spurte de folk om de kunne tenke seg å bli medlem. I tillegg fortalte de kort om hva Sanitetskvinnene jobber med lokalt og nasjonalt. De presiserte også at de ikke måtte sitte i styrer og annet verv, men å støtte arbeidet til organisasjonen er like viktig.

Over 1665 nye medlemmer i 2017

Sanitetskvinner over hele landet er godt i gang med verving av nye medlemmer. Allerede i år har det vært mange ulike aktiviteter rundt om i landet. Vi har fått mer enn 1665 nye medlemmer i 2017 og flere skal det bli. Kreativiteten knyttet til verving av nye medlemmer har vært stor og resultatene viser at det nytter å spørre.

Norske Kvinners Sanitetsforening har som mål å bli 50 000 medlemmer i 2020 og med den innsatsen foreningene legger ned er vi på god vei.

Ny vervekonkurranse i mars

En ny vervekonkurranse for foreningene er i gang for mars måned. Foreningen som prosentvis verver flest nye medlemmer vinner et foredrag med matbloggeren Fru Timian.

Vinner vervekonkurransen

Gjør en verveinnsats i mars - vinn foredrag med Fru Timian, en av Norges mest anerkjente matbloggere.