Prfilbilde av foredragsholder på Kvinnehelsedagen, Bianca Simonsen.

– Det går an å få det bra igjen, sier Bianca Simonsen. Tvillingmoren og fostermoren vet at det er sant, da ektemannen valgte å avslutte livet måtte hun ta noen valg.

Tvillingguttene var bare fire år da hun fant ektemannen død på låven, fra det øyeblikket måtte Bianca ta mange valg i tiden som kom. Hun forsto at hun måtte kvitte seg med frykten hun hadde i seg.

På lørdag kommer hun og holder foredrag på Kvinnehelsedagen. Foredraget vil ha fokus på sunn egoisme, valg og hverdagsmot i de innholdsrike, men også de utfordrende dagene. Du vil få innsikt i Biancas sterke historie. Der hun laget seg et eget mantra.

Ta vare på deg selv

– Unn deg selv det beste for å være ditt beste jeg for andre, sier Bianca Simonsen.

Hun understreker at du skal ikke bare overleve, men finne tilbake til å leve.

– Det er først når vi tar vare på oss selv, at vi også har energi, handlekraft og noe ekstra å tilby andre, påpeker Simonsen.

Senere møttes Bianca sin nåværende ektemann, Espen, som mistet sin kone i kreft da hun bare var 26 år gammel. Sammen har de skrevet boken «Etter verdens ende», om hvordan man kan stable seg på bena igjen og til og med få det veldig bra etter at krisen har rammet.

I dag driver paret firmaet «Gjør en forskjell», hvor de jobber med kommunikasjonskurs og foredragsvirksomhet.

Bruker humor

Bianca Simonsen har i tillegg til egne barn, vært forsterket fosterhjem for fire ungdommer.

Hennes største styrke og drivkraft som foredragsholder er hennes energi, tilstedeværelse og humor. Hun legger spesielt vekt på at tilhørerne sitter igjen med konkrete verktøy, inspirasjon og mot.