" Til deg " er en bok med tekster om liv satt på vent, bekymringer og vanskelige følelser - om åpenhet, håp og egenomsorg.

Vi er så glade for, og utrolig stolte over, å kunne presentere og lansere den rykende ferske og flotte boken fra vår egen Susanne F. Nymark.

Boken er til deg som står nær en som sliter - barn, foreldre, søsken, besteforeldre, ektefelle/partner - og den er til alle andre.

Mye av innholdet gjelder oss alle sammen; hvordan snakker vi til oss selv? Hva har vi med oss i egen bagasje?

Boken er også til deg som jobber i hjelpeapparatet;
Du vil finne historier som berører deg og innsikt i hverdagen til mange pårørende. Du som hjelper vil kunne bidra til å gjøre hverdagen bedre for pårørende.

Boken inneholder flere vakre naturbilder, illustrasjoner, dikt og noen verktøy som kan hjelpe deg å sortere litt.

Flere pårørende har bidratt med innsikt, erfaringer, historier, fotografier og dikt - vi sender en ekstra stor takk til dem.

Vi er så stolte og glade for at Susanne valgte N.K.S Veiledningssenter for pårørende i Nord Norge som hennes "forlag" og utgiver.

Boken er i hardback og selges for kr. 250,- pr. stk. Vi har bøkene på lager både i Bodø og Alta.
Ønsker du å få boken tilsendt så gjør vi gjerne det - da kommer det et fast portotillegg på kr. 70,-. (Vi sender over hele landet.)

Som en liten ekstraservice i disse dager kan vi de neste 2 ukene også tilby levering i postkasse eller på døren hvis du bor i Bodø og Alta.

Ønsker du deg boken "Til deg - som har en rusavhengig i livet ditt" til deg selv eller noen du er glad i?

For bestilling, avtale om betaling (VIPPS eller faktura) & leveringsmåte - ta kontakt med oss ved å sende en personlig melding (PM) via vår Facebook side

eller send en mail til; bodo@veiledningssenter.no / post.nnorge@veiledningssenter.no