kaktus

INGEN VIL HA

EN KAKTUS

I SKJEDEN

Støtt forskning på kvinners helse

Medlemskapet koster 485 kroner per år.

Som støttemedlem er du en viktig bidragsyter både i lokalmiljøet og på landsbasis.

Medlemskapet gjør det også mulig for oss å nå ut til de som trenger oss samtidig som du spiller en viktig rolle når vi er ute og kjemper for våre hjertesaker.

Medlemskapet koster kr. 485 per år.

Fyll inn telefonnummer og du er i gang.

*Medlemskapet gjelder fra innmeldingsdato og ut 2021. Kontingenten blir fakturert i januar 2021.

Form main wrapper

On Success

Vær oppmerksom på at et sted eller en by kan ha mange foreninger, også med navn som avviker fra stedsnavnet. Er du i tvil så velg «Velg forening for meg» så finner vi den foreningen som er nærmest deg

Ordinærpris for støttemedlemskap er kr 485,-.  Ordinær kontingent på kr 485,- blir fakturert januar 2022.
Vi bruker e-post og mobilnummer til å holde deg oppdatert om ditt medlemskap. Vi lover å ikke spamme deg. Les vår personvernerlæring her

Dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp med innmelding, ta kontakt med medlemsservice på 995 02 795

Omkring 10-15% av verdens kvinner rammes av underlivssmerter kjent som vulvodyni

Vulvodyni er en samlebetegnelse på ulike lidelser i vulva som rammer mange kvinner i alle aldre. Årsaken er ukjent, og derfor må vi forske mer på kvinners helse. Til det trenger vi din hjelp.

Meld deg inn som støttemedlem i dag. Det koster kun kr. 485,-

Vulvodyni kan gi en opplevelse av brennende smerter i de ytre kjønnsorganer hos kvinner, og mange har ikke gjennomført samleie på flere år og unngår å sitte eller bruke stramme bukser. Å sykle er umulig. De fleste kvinner er tause om dette.

Yngre kvinner kan oppleve vulvodyni som en smertetilstand uten synlige forandringer i hud eller slimhinne. Hos eldre kvinner oppstår oftere hudproblemer med sår og kløe. Uansett årsak vil det medføre alt fra ubehag til invalidiserende smerter, og man trenger kyndig hjelp og behandling.

Altfor mange kvinner lever med unødvendige smerter og redusert livskvalitet siden de ikke får den behandlingen de trenger. At vi vet for lite om kvinners helse, skaper igjen begrenset kunnskap hos helsepersonell i møte med pasientens behov. Dette kan føre til at kvinner ikke får riktig diagnose og behandling.

For at kvinner og menn skal få likeverdige helsetjenester, sørger Sanitetskvinnene hvert år for titalls millioner til forskning på kvinners helse og livsvilkår.

Bli støttemedlem i dag for å gi oss kraft og tyngde til å kjempe for likestilling innen helse.

Likestilling i 2021 handler om kvinnehelse!

* Medlemskapet gjelder fra innmeldingsdato og ut 2021. Vi bruker e-post og mobilnummer til å holde deg oppdatert om ditt medlemskap. Vi lover å ikke spamme deg. Les vår personvernerlæring her