Cyan

SKAL

KRONISKE

SMERTER

STYRE LIVET?

Støtt forskning på kvinners helse

Medlemskapet koster 250 kroner per år.

Som støttemedlem er du en viktig bidragsyter både i lokalmiljøet og på landsbasis.

Medlemskapet gjør det også mulig for oss å nå ut til de som trenger oss samtidig som du spiller en viktig rolle når vi er ute og kjemper for våre hjertesaker.

Medlemskapet koster kr. 250 per år.

Fyll inn telefonnummer og du er i gang.

*Medlemskapet gjelder fra innmeldingsdato og ut 2021. Kontingenten blir fakturert i januar 2022.

Form main wrapper

On Success

*
*
*
*
*
*
*
Vær oppmerksom på at et sted eller en by kan ha mange foreninger, også med navn som avviker fra stedsnavnet. Er du i tvil så velg «Velg forening for meg» så finner vi den foreningen som er nærmest deg
*
Jeg samtykker til at denne informasjonen lagres for videre saksbehandling
Iht til GDPR må søker samtykke i at informasjonen kan lagres. Les mer om GDPR her.
Dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp med innmelding, ta kontakt med medlemsservice på 995 02 795

Omkring 10-15% av verdens kvinner rammes av underlivssmerter kjent som vulvodyni

Vulvodyni er en samlebetegnelse på ulike lidelser i vulva som rammer mange kvinner i alle aldre. Årsaken er ukjent, og derfor må vi forske mer på kvinners helse. Til det trenger vi din hjelp.

Meld deg inn som støttemedlem i dag. Det koster kun kr. 250,- ut året og kr. 485,- for påfølgende år.

Vulvodyni kan gi en opplevelse av brennende smerter i de ytre kjønnsorganer hos kvinner, og mange har ikke gjennomført samleie på flere år og unngår å sitte eller bruke stramme bukser. Å sykle er umulig. De fleste kvinner er tause om dette.

Kroniske sykdommer kan oppstå i underlivet hos kvinner og de vanligste hos unge kvinner er vulvodynier, en smertetilstand uten synlige forandringer i hud eller slimhinne. Hos eldre kvinner oppstår oftere hudproblemer med sår og kløe. Uansett årsak vil det medføre alt fra ubehag til invalidiserende smerter, og man trenger kyndig hjelp og behandling.

Altfor mange kvinner lever med unødvendige smerter og redusert livskvalitet siden de ikke får den behandlingen de trenger. At vi vet for lite om kvinners helse, skaper igjen begrenset kunnskap hos helsepersonell i møte med pasientens behov. Dette kan føre til at kvinner ikke får riktig diagnose og behandling.

For at kvinner og menn skal få likeverdige helsetjenester, sørger Sanitetskvinnene hvert år for titalls millioner til forskning på kvinners helse og livsvilkår.

Bli støttemedlem i dag for å gi oss kraft og tyngde til å kjempe for likestilling innen helse.

Likestilling i 2021 handler om kvinnehelse!

* Medlemskapet gjelder fra innmeldingsdato og ut 2021. Vi bruker e-post og mobilnummer til å holde deg oppdatert om ditt medlemskap. Vi lover å ikke spamme deg. Les vår personvernerlæring her