Du kan motvirke barnefattigdom i Norge. Kjøp Maiblomsten

115 000 barn i Norge vokser opp i familier med lav inntekt. Kjøper du Maiblomstpakken bidrar du til at flere barn får en bedre hverdag. Takk for at du bryr deg, og takk for din støtte. Vi håper du vil bære Maiblomsten med stolthet.
 

mai
Maiblomsten jente
mai nål
mai bil

Maiblomstpakken kr 199,-

Maiblomst-pakken for deg som ønsker å støtte Sanitetskvinnenes arbeid, samtidig for å pynte opp bil og antrekk med nostalgisk pynt. Bestill gjennom linken under. Frakt koster 79 kr og du må logge deg inn før bestilling. 
Innhold:
1 x Maikrans
1 x Bilblomst m/ståltråd
1 x Maiblomst nål

Maiblomstpakken, familie kr 299,-

Maiblomst-pakken for dere som er flere i husstanden og som ønsker å støtte Sanitetskvinnenes arbeid, samtidig for å pynte opp bil og antrekk med nostalgisk pynt. Bestill gjennom linken under. Frakt koster 79 kr og du må logge deg inn før bestilling. 
Innhold:
2 x Maikrans
2 x Bilblomst m/ståltråd
2 x Maiblomst nål

maiblomst
mai bil
Maiblomsten
mai nål
mai bil
mai bil 2
mai bil
Maiblomsten

Bilblomst m/ståltråd 100 kr

Etter noen års fravær relanserte Sanitetskvinnene bilblomsten i 2017 år i retrodesign med bedre kvalitet og tilpasset dagens biler. Bilblomsten er 16 cm i papp med plast midtdel og selges til kr. 100,-. Den kan også festes på barnevogner, sykler, sparkesykler og rullatorer. Bestill gjennom linken under. Frakt koster 79 kr og du må logge deg inn før bestilling. 

Alle barn i Norge fortjener en god oppvekst.

Inntektene fra Maiblomsten går blant annet til nødvendig utstyr til barn. Det kan være innkjøp av nye briller, medlemskontingent til fotballklubben, nødvendig utstyr til skolen, klær eller noe annet som barn trenger. I tillegg sørger frivillige Sanitetskvinner for aktiviteter for barn som skolefrokoster, høytlesning og drømmedager for barn som har det vanskelig. Når du kjøper Maiblomsten støtter du dette arbeidet. 

Maiblomsten jente
Maiblomsten

Lokalt salg av Maiblomster

Våre lokalforeninger selger Maiblomster flere steder i hele Norge i perioden 24. april til 17. mai. Se oversikten over utsalgssteder eller ta kontakt med din lokale sanitetsforening ved å trykke på ønskede lenke under. Ønsker du ikke å kjøpe Maiblomster med fortsatt bidra til å motvirke barnefattigdom i Norge? Vipps 200 kr eller valgfritt beløp til 40297. Din gave utgjør en forskjell, tusen takk! 

Har du spørsmål om Maiblomsten, kontakt oss her.

Har du spørsmål angående nettbutikken, kan du kontakte dem på e-post sanitetskvinnene@ide.no eller ringe dem på tlf: 92 99 45 85.