VÅR DAG - Vi feirer frivillighetens år

Som en av flere satsninger gjennom 2022 legger Frivillighet Norge til rette for at frivillige organisasjoner kan få markere sin egen dag i løpet av 2022.
Frivilligheten skal hylles over hele landet og Sanitetskvinnene ønsker å vise at frivilligheten gjør en forskjell ved å være med på feiringen.

VÅR DAG blir lørdag den 30. april i forbindelse med felles salgsdag til Maiblomst kampanjen.
Barn og unge er i fokus for Maiblomst kampanjen og er også tema for VÅR DAG. Sanitetskvinnene har solgt maiblomsten siden 1909, og har skaffet over 200 millioner kroner til inntekt for folkehelsen. Inntektene går i dag til arbeid for barn og unge i landets 650 sanitetsforeninger.

Image
Vår dag og Maiblomst

 

Oversikt over arrangementer. Finner du ikke ditt sted på listen? Ta kontakt med din lokale sanitetsforening.  

Navn på forening  Arrangement Mer informasjon
Borre, Falkensten og Årgårdstrand Sanitetsforeninger Borre, Falkensten og Årsgårdstrand sanitetsforeninger i Horten arrangerer gratis dukketeater og kinoforestilling for barna.  Falkensten Sanitetsforening | Facebook
Brøstadsbotn Sanitetsforening Familieforestilling og trylleshow kl. 15.00 Brøstadbotn Sanitetsforening | Facebook
Elvran Sanitetsforening  Aktivitetsdag ved Romsjøen Elvran Sanitetsforening
Gjesdal sanitetsforening Aktivitetesdag for hele familien Gjesdal Sanitetsforening
Harestua og Grua Sanitetsforening Sykkelturen 2022. 18. etape  
Husøy og Sem Sanitetsforeninger Beredskap og Maiblomst på Tønsberg torg: Husøy sanitetsforening og Sem sanitetsforening skal være på plass på Tønsberg torg. De skal også ha en stand med hva du trenger å ha på lager, for egenberedskap. Dette blir super bra ! Velkommen! Sem sanitetsforening 
Kyrkjebø Sanitetslag Bomas sanitetsdag Kyrkjebø Sanitetslag | Facebook
Lier Sanitetsforening Det blir tilsvarende markering rundt i (nesten) hele Lier. Sjåstad og Tranby skal ha tilsvarende arrangement i Sylling, flere steder på Tranby og på Lietoppen. Hennummusikken skal spille flere steder og skolekorpset spiller i Sylling.
Sanitetskvinnene vil synes i bygda vår denne dagen?.
Lier Sanitetsforening | Facebook
Mandal Sanitetsforening Masse aktiviteter for hele familien, BMX-sykler, brett og triksesykler for å bruke i Skateparken i Mandal, litt terrengsykling på fat-bike, barna kan prøve litt klatring i klatreveggen. I området rundt hallen er det basketball-bane og ball-binger med mulighet for ballaktiviteter. Mandal sanitetsforening 
Namsskogan Sanitetsforening  tillegg til salg av maiblomster, skal vi servere jubileumskake, bålkaffe og saft til alle besøkende. Namsskogan Sanitetsforening er 100 år i år, så dette er en av markeringene . Vi inviterer også bygdas befolkning til å delta på "Ordskyprosjektet" vårt denne dagen. Det vil si at alle kan skrive ned ett/flere ord som de forbinder med Namsskogan Sanitetsforening. Alle ordene skal bli til et kunstnerisk uttrykk, som et minne fra 2022, da vår forening fylte 100 år Namsskogan Sanitetsforening Infoside | Facebook
Oppegård og Ski sanitetsforening  Åpen dag på fritidsklubben Oppegård og Ski Sanitetsforening | Facebook
Oslo Sanitetsforening  Oslo fylke skal ha stand fem steder i byen kl. 12-15. De vil selge maiblomster og skal ha en veteranbil på hvert sted . Men bilene vil nok stå parkert.
Stedene:
• Grorud eller Furuset Senter - utenfor
• Bjørvika
• Røa Senter - utenfor
• Storsenteret - utenfor
• Majorstuen
 
Otterøy Sanitetsforening Vår-sprell  
Risør sanitetsforening Teater workshop for barn Risør Sanitetsforening | Facebook
Sjåstad sanitetsforening Det blir masse aktiviter  Torild kommer med sin Ford Mustand (de som vil kan sitte på). Så kommer Pelle politibil fra kl. 12.00, barna kan også sitt ei bilen. Vi får besøk av Sylling og Oddevall skolekorps og lykkehjul med masse fine premier.  SJastad sanitetsforening
Stadsbygd sanitetsforening Terrengsløp i Kløvenes tegn  
Sunnylven sanitetslag En opplevelsesrik dag for dei vel 60 elevane på Sunnylven skule. Dei har i skrivende stund  akkurat flytta tilbake til nyrehabilitert bygg etter å ha vore delt på to ulike bygg (kyrkjelydshuset og grendahuset) i midlertidige lokale siste 1 1/2 året medan skulen vart oppussa pga 50 års slitasje.
Det blir oppleveleser med kajakkpadling og ribbåtar på fjorden, for mat med lokale råvarer( frå slakteriet her i bygda) og  bøker desse skal elevane bygge kreative bokslott av.
Vi skal holde til på den idylliske badestranda vår der det er bl.annet, grill,  bålpanner,  og ikkje minst eige badehus med omkledningsrom. Dette er eit område små og store i bygda vår brukar mykje.
Sunnylven sanitetslag,  Hilde Langlo Brekke - sunnylven.sanitetslag@gmail.com 
Trondhjem Sanotetsforening Salg på Nordre  Trondhjem Sanitetsforening | Facebook
Øyer Sanitetsforening Prestegårdshage   
Åsa Sanitetsforening Åsa festivalen  Åsa Sanitetsforening | Facebook