Fredrikkeprisen 2022

Image
Utdeling av Fredrikkeprisen 2022. Avbildet er Maren Lundby og Marit Bjørnstad.

Fredrikkeprisen er utsatt fra 12. mars til 27. august. Dere som allerede har kjøpt billett har mottatt en egen epost om ny dato og eventuell refusjon.

Lørdag 27. august er det klart for utdeling av Fredrikkeprisen 2022. Prisutdelingen vil foregå i historiske omgivelser i Samfunnssalen i Oslo. Vi håper dere vil trives i godt selskap med andre sanitetskvinner og gjester. Deltakeravgiften dekker hele arrangementet inkludert festforestilling og lunsj.

Tid: Lørdag 27. august 2022 kl 12. Dørene åpner kl 11. Avslutning ca. kl 15:30
Sted: Samfunnssalen, Arbeidersamfunnets plass 1, 0181 Oslo
Deltakeravgift: 570 kr + billettavgift kr 30 per pers inkl. lunsj (drikke betales av den enkelte)
Antrekk: Pent

Vi oppfordrer sterkt alle gjester til å bli til arrangementets slutt.

For de som ikke har muligheten til å delta i Samfunnssalen, vil arrangementet live-streames. Mer informasjon om dette kommer i senere utgave av Nytt og Nyttig.

Billettsalg gjennomføres via Ticketmaster. Vi anbefaler at man kjøper billetter per forening slik at man får sitte samlet. Prisen er 570 kr per person. En billettavgift på 30 kr per billett kommer i tillegg.

Dere kan kjøpe billetter på følgende måter:
Ticketmaster.no: https://www.ticketmaster.no/event/680181
Ticketmaster-App (lastes ned i App Store eller Google Play)
Telefon 815 33 133 / 22 82 81 97
Billettluka i Oslo Spektrum, Sonja Henies Plass 2, 0185 Oslo.

Betalingsmåter man kan velge er kort, Vipps eller Klarna (faktura). Dere velger selv hva slags leveringsmetode dere vil bruke: Mobilbillett, e-billett eller billett tilsendt i posten.

Når dere bestiller kan dere velge hvor dere vil sitte (så lenge det er ledig). Det er samme billettpris uavhengig av hvor man sitter.

Billettene vil være tilgjengelig så lenge det er plasser ledige. Det vil i år ikke være noen venteliste. Her er det førstekvinne til mølla som gjelder.

Husk å gi beskjed til oss vedrørende matallergier ved å sende en epost til pamelding@sanitetskvinnene.no