Sanitetskvinnene ønsker bedrifter velkommen til potensielle samarbeid, eller for å støtte en god sak for kvinner og barn i Norge.

 
Koronadugnad: Sanitetskvinnene og Orkla inngår samarbeid

Orkla og Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S) skal samarbeide om å hjelpe dem som er særlig berørt av koronapandemien.

Image
Orkla

– Sanitetskvinner over hele landet gjør en fantastisk innsats og er tilstede der folk bor og lever livene sine. I fellesskap kan vi bidra til en bedre hverdag for de mange som nå opplever utrygghet og ekstra krevende dager, sier Jaan Ivar Semlitsch, konsernsjef i Orkla.

Samarbeidet gjør Sanitetskvinnene i stand til å nå ut til enda flere som sitter isolerte eller er sårbare med sosial kontakt, produkter og opplevelser i en vanskelig situasjon. 

Orkla ASA er en ledende leverandør av merkevarer til dagligvarehandel, storhusholdning, faghandel, apotek og bakerimarkedet. De vil engasjere seg i koronakrisen ved å støtte vårt arbeid for å hjelpe de som er særlig berørt av koronaepidemien.

Samarbeidet består av et økonomisk bidrag fra Orkla ASA på 3 millioner kroner og et varefond med Orklavarer tilsvarende 2 millioner kroner.

Ønsker du og din bedrift å støtte Sanitetskvinnenes arbeid? Ta kontakt på e-post til: liv.wang@sanitetskvinnene.no