For deg som har barn, foreldre, søsken eller annen nær familie som enten drikker for mye, avhengighet av andre rusmidler eller har psykisk sykdom, har N.K.S Veiledningssenter for pårørende i alle landets helseregioner, samt flere satellitt-kontorer. Trenger du noen å snakke med er vi bare en telefon unna.

Våre veiledningssentre er såkalte lavterskeltilbud, noe som betyr at du ikke trenger henvisning fra lege og tilbudet er gratis. Alle ansatte har taushetsplikt, og det føres ikke journaler.

Våre ansatte har høy faglig kompetanse, og bred erfaring innen veiledning knyttet opp til pårørende av rusavhengige og psykisk sykdom.

Du eller noen du er glad i kan komme til oss for å prate i trygge og rolige omgivelser, i tillegg tilbyr vi telefon- og videosamtale og samtaler utendørs for de som ønsker det. Våre tilbud passer for både voksne, barn og unge, par og familier. Vi kan tilby gruppesamtaler og individuelle samtaler. Det holdes også mestringskurs. våre sentre jobber også i henhold til de til enhver tid gjeldende smittevernregler fra offentlige myndigheter.

Les mer om vår praksis her.

Strever noen du er glad i med vonde tanker? Syns du mamma eller pappa drikker for mye alkohol? Har du mye ansvar hjemme, eller kjenner du noen som bruker piller eller narkotika?  

Ønsker du noen å snakke med, eller vil vite mer om vårt tilbud? Ta kontakt med ditt nærmeste veiledningssenter.

Vi tilbyr gruppesamtaler, individuelle samtaler og mestringskurs, men hver region kan også ha andre tilbud. Målet er økt mestring og livskvalitet i en krevende livssituasjon.